Szolgáltatásainkról


Minden cégvezető tapasztalta már azt, hogy mennyire hatékonyabb a munkában az a dolgozó, aki egészséges, nem sűrűn betegszik meg. Tehát nem csak azért szükséges foglalkozás egészségügyi szolgáltatóval szerződést kötni, mert kötelező, hanem azért is, mert a dolgozók helyben jutnak az orvosi ellátáshoz. Ez azt jelenti, hogy a dolgozóknak nem szükséges betegállományra kerülni az esetek többségében. Jobban jár a dolgozó is, mert a saját üzemorvosa gondoskodik róla a munkahelyén, és a munkaadó is jobban jár, mert kevesebb táppénzt kell fizetnie az első 15 napra, és a hiányzó munkaerő miatt nincsenek gondjai. Tehát az üzemorvos az a személy, aki gondozza a rábízott dolgozók egészségét.

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. Törvény elrendeli, hogy minden munkáltató foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást köteles biztosítani valamennyi munkavállalója számára. A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás biztosításáról az alkalmazottak kategóriák szerinti besorolásáról a 89/1995 (VII.14) számú kormányrendelet intézkedik. Ezt a fajta szolgáltatást, biztosítást, és annak a betartását az ANTSZ ellenőrei felügyelik, illetve ellenőrzik. Hiányosság esetén 50.000-500.000 Ft-ig terjedő bírságot szabhatnak ki.

 

Amit nyújtunk:

1. Munkaköri alkalmassági vizsgálatok elvégzése a dolgozó belépésekor, a munkakör változása esetében, a munkaadó kérésére 30 napos táppénz után, távozó dolgozók egészségügyi állapotának rögzítése későbbi reklamációk elkerülése érdekében.

2. Foglalkozási betegségek kivizsgálása, oki összefüggések keresése, bejelentése szükség esetén.

3. Tanácsadás a védőfelszerelésekkel, a munkakörülményekkel kapcsolatban, veszélyforrások feltárása.

4. Az ANTSZ által előírt (bizonyos anyagok használata esetében) vizsgálatok szervezése és nyilvántartása (más néven biológiai monitorozás).

5. Targoncavezetői engedélyek, egészségügyi könyvek díjtalan érvényesítése.

6. Gépjárművezetői és fegyverviselési engedélyek megadása. (Kormány rendelet alapján a dolgozó téríti ennek a díját)

7. Védőoltások térítésmentes beadása.

 

Plusz szolgáltatásaink:

Munkavédelmi szakemberünk elkésziti Munkavédelmi Tőrvényben kötelezően előirt és Munkavédelmi Felügyelőség által szigorúan
követelt vállalati kockázat értékelést.

Beteg rendelés és gondozás rendelési időben. Szervezünk menedzser és egyéb egészségügyi szűréseket: EKG, cukor, koleszterin, igény esetén elemzünk morbiditási viszonyokat és a levont tapasztalatokról tájékoztatjuk a munkaadót. (térítésmentes, kivétel: menedzserszűrés)

Szeretnénk ismertetni önöket új opciós szolgáltatásunkkal  , ami a hajhullás kezeléséről szól.

A módszer hatásosságáról bebizonyosodtam  , ezért is nyugodt szívvel merem ajánlani önöknek is.

Kezelés lényege a következő:  - megfelelő speciális samponos mosás után , hajregeneráló szereket a fejbőr mély rétegeibe bevisszük egy speciális készülék segítségével, ami teljesen fájdalmatlan és 2 percig tart.

Ehhez a kezeléshez használt csúcsminőségű készítmények feltöltik a fejbőrt ásványi anyagokkal, vitaminokkal, hajnövesztést serkentő speciális, természetes enzimekkel és több nélkülözhetetlen  növényi származékkal. A méregtelenítő kezelés hatására a fejbőr vérkeringése javul, a lerakodott salakanyagok a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak. Ennek a kezelésnek a hatására olyan régi hajhagymák is aktivizálódnak  amelyek eddig csak "aludtak".  Ezzel a módszerrel a korpásódás is jól kezelhető, mert visszaállítja az egészséges fejbőrnek a megfelelő pH értéket.

AZ ÖSSZETEVÕK.: Himanthalia Elongata Extract, Spirulina Platensis Extract, Mannitol, Tricalgoxyl.

Tricalgixyl:- tengeri moszatok szulfáttá alakított oligoszachariaiban  gazdag , egy európai laboratorium álltal a trichologia ( haj és a fejbőr tanulányozása ) területén szerzett 40 évnyi tapasztalan alapján került kifejlesztésre. Franciaországban , az Iroise Bioszféra Rezervátumban nővekedő és gyűjtött barna algák egyes fajaiból származó Tricalgoxyl .

A sampon Tricalgoxyl®-t tartalmaz, egy klinikailag bizonyított hajdúsító hatású, európai laboratóriumban kifejlesztett tengeri alga-kivonatot. A készítmény ismét ellátja ásványi anyagokkal haját, egyben hidratálja a fejbőrt - a hatóanyag (fiolában lévő oldat)  segít abban, hogy haja dúsabb legyen.  A haj maximális vitalitásának érdekében revitalizálja a fejbőrt, így ez a hajkezelési módszer  az ön kezébe adja az igazán hatásos hajápoló technológiát!

Ezek a hatóanyagok csak akkor érik el a maximális eredményt , ha galvánáram segítségével juttatjuk be az alvó hajhagymákhoz.

 

Kezelés időtartama:4- 8 hét , hetente 2-3X,  függően a kopaszodás mértékétől.

Egy kúra 12 alkalomból áll, melynek az ára 32.900 Ft. Ebből 24.500 forintot első alkalommal ki kell fizetni. ( Ez az anyag ára) A maradék összeg a kezelések  alkalmával fizetendő! (700 forint alkalmanként)

Ha felkelltettem az érdeklődését kérjen időpontot email  útján.

Tisztelettel:

Dr. Mudzsiri Szolmaz - üzemorvos

EMAIL.: szomed@gmail.com